26.05.2013 pazar olağanüstü genel kurul toplantı

27 Mayıs 2013, 14:12
26.05.2013 pazar olağanüstü genel kurul toplantı
  • Gösterim Sayısı :
    Bu fotoğraf galerisi toplam 10118 defa görüntülenmiştir.
  • Açıklama :
    Soğuksu Derneği 26.05.2013 Pazar saat:10.30 da dernek merkezinde düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısıyla 6.Olağanüstü Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.Toplantı saygı duruşu,İstiklal Marşı okunması ve Divan Başkanı Mehmet Yılmaz’ın konuşmasıyla açıldı.Sonrasında Dernek Başkanı Hayri Konuk ,başkan yardımcısı Tuncay Şenol,Yönetim Üyelerimizden Halit Şenol,Ali Dalgıç,Mehmet Ercan,Recep Çetinkaya söz alarak “ Derneğimizde birlik ve beraberliğin olması gerektiğini ,bunun sağlandığı sürece başarılı olunacağı” konularını dile getirdiler.Dilek ve temennilerden sonra ,katılan üyelerimize teşekkür edilerek toplantı sonlandırıldı.
  • Kategori :
  • Link Ver :