Emniyet Müdürümüz

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Demirtaş

ÖMER DEMİRTAŞ
İSTANBUL EMNİYET MDR. YARDIMCISI

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğünden, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Ömer Demirtaş, 1962 Yılında Kastamonu'da dünyaya geldi. İlk ve orta eğitiminin ardından, 1989 yılında Ankara Polis Akademisinden mezun oldu. Komiser yardımcısı olarak emniyet teşkilatındaki ilk görev yeri Adana Asayiş fiube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü.

Daha sonra Diyarbakır Karakol Amirliği Eskişehir Sivrihisar İlçe Müdürlüğü (4 Yıl), İstanbul Tuzla İlçe Müdürlüğü (2 Yıl), İstanbul Eğitim fiube Müdürlüğü, İstanbul Silah Ruhsat fiube Müdürlüğü ve 2008 Yılı Ağustos ayı itibariyle Üsküdar İlçe Müdürlüğü görevinden sonra, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı.

Sayın Ömer Demirtaş, evli ve 3 çocuk babasıdır.