Bal Festivaline Davetlisiniz

Merkezi Çengelköy'de bulunan Cide Soğuksu Derneği tarafından 9 Ağustos 2009 tarihinde Cide Soğuksu'da düzenlenecek olan ''5. Bal Festivali''ne davetlisiniz.
05 Ağustos 2009, 23:07
Bal Festivaline Davetlisiniz Çengelköy merkezli ''Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri Derneği'' tarafından Cide Soğuksu'da düzenlenecek olan '5. Bal Festivali' 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin sitemize açıklama yapan Cide Soğuksu Dernek Başkanı Mustafa Yavuz, 'Her yıl geleneksel olarak yaptığımız bal festivalimiz bu yılda krize rağmen devam edecektir. Gurbetteki hemşehrilerimiz şuanda sıladalar. Onlarla hoş bir gün geçirmek ve şifa kaynağı olan kestane balımızı tanıtmak için bu festivalimizi düzenliyoruz. Hedefimiz, cennetten bir köşe olan Cidemizi ve Soğuksumuzu en iyi şekilde tanıtmak... Başta memleketimizi daha yakından tanımak ve görmek isteyen Üsküdarlılar olmak üzere tüm hemşehrilerimiz festivalimize davetlidir' şeklinde konuştu.

Cideli sanatçılardan Ahmet Aykın, Mevlüt Yılmaz, Bilal Ertuğrul'un sahne alacağı etkinliğin sunuculuğunu Ufuk Acar yapacak.

Ünlü sanatçı Ankaralı Yasemin'de aynı tarihte etkinlikte sahne alacak.

5. CİDE SOĞUKSU BAL FESTİVALİ

9 AĞUSTOS 2009 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN 5. CİDE SOĞUKSU BAL FESTİVALİ ETKİNLİĞİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

CİDE SOĞUKSU VE ÇEVRE KÖYLERİ DERNEĞİ
İRTİBAT TEL: 0530 516 37 37