Soğuksulu Komşularını Ziyaret Etti

Cide'nin Soğuksu beldesinde düzenlenen Soğuksu Bal Festivali öncesinde Soğuksu'nun Beltepe Köyünü ziyaret eden Başkan Kara, burada yaşayan Üsküdarlı komşularını da ziyaret etmeyi unutmadı.
08 Eylül 2011, 23:14
Soğuksulu Komşularını Ziyaret Etti Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş 7. Geleneksel Cide Soğuksu Bal Festivali etkinlikleri kapsamında 3 Eylül 2011 Cumatesi günü Kastamonu, Cide'ye geldi.

Komşularını Ziyaret Etti
Bilindiği üzere Üsküdar'da çok sayıda Kastamonu-Cide'li yaşıyor. Başkan Kara, Beltepe köyünde yaşayan Üsküdarlı komşularıyla-hemşehrileriyle hasret giderdi, mısır bahçesinden taze mısır topladı, yöresel yemeklerinden yedi ve beldeye adını veren soğuk suyun tadına baktı.

Köy ziyaretlerinin ardından Başkan Kara ve beraberindekiler festival alanına hareket etti.

Üsküdar 34