Soğuksu Derneği Geleneksel iftarı yapıldı

10 Ağustos 2011, 18:41
Soğuksu Derneği Geleneksel iftarı yapıldı Cide Soğuksu Derneği geleneksel ramazan iftarı 4 Ağustos 2011 Perşembe akşamı dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Üsküdar'da yaşayan Kastamonuluların en büyük derneği olan Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri Derneği her yıl düzenlediği ramazan iftarına katılım çok yoğundu. Ramazan ayının ilk iftarlarından birini veren derneğin yemek programına üsküdarın siyasetinde önde gelen isimlerde katılım göstererek Kastamonuluları yalnız bırakmadılar.

Başta Kastamonulu olan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Ekşi ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Kas-Der yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticileri katıldı.

İftar programı Kur-an'ı Kerim tilaveti okunması ile ile başladı. İftar saatine kadar okunan Kur-an'ı Kerim tilaveti yapılan dualar ardından sona erdi. Hep birlikte açılan oruçların ardından gece geç saatlere kadar yapılan sohbetler ile devam etti.