2014 FESHANE KASTAMONU GÜNLERİ

18 Temmuz 2014, 13:11
2014 FESHANE KASTAMONU GÜNLERİ CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ 7.FESHANE KASTAMONU GÜNLERİ (51 fotoğraf) 7. Feshane KASTAMONU Günleri 15.05.2014 tarihinde saat 17:00 'de Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla yapılan resmi açılıştan sonra protokol konuşmalarına geçildi. 7. Feshane Kastamonu Günleri’nin açılışına, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, İstanbul Milletvekili Dr. Haldun Ertürk, Genel Başkanımız Latif Çilingiroğlu, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Z. Tahir Karahasan, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmet, Şişli Kaymakamı Salih Işık, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kastamonu ilçe kaymakam ve belediye başkanları, genel merkez yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları ile çok sayıda Kastamonulu katıldı. Soğuksu Derneği ; dernek başkanımız Hayri Konuk ,Yönetim Kurulu üyeleri ; Tuncay Şenol,Halit Şenol,Recep Çetinkaya,Hüseyin Demir,Ali Dalgıç,Hasan Turhan,Mustafa Çevik olarak etkinliğe katıldı. ? Eyüp Feshane'de.

FOTO GALERİ : 2014 FESHANE GÜNLERİ

2014 FESHANE GÜNLERİ 2014 FESHANE GÜNLERİ 2014 FESHANE GÜNLERİ 2014 FESHANE GÜNLERİ
2014 FESHANE GÜNLERİ 2014 FESHANE GÜNLERİ 2014 FESHANE GÜNLERİ

Foto Galeri