9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

Merkezi Çengelköy'de bulunan Kastamonu Cide Soğuksu Derneği'nin düzenlemiş olduğu köyler arası 9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı.
02 Mayıs 2011, 00:01
9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı Merkezi Çengelköy'de bulunan Kastamonu Cide Soğuksu Derneği'nin düzenlemiş olduğu köyler arası 9. Geleneksel Futbol Turnuvası bu yıl 6 köy takımının katılımı ile Bayrampaşa'da bulunan Mega Halı Saha tesislerinde gerçekleştirilen açılış töreni ve konuşmalar sonrasında köy takımlarının temsilcileri tarafından çekilen kuralar ile başladı.

Futbol Turnuvası açılışına Cide'nin yöresel sanatçıları da katılarak hemşehrilerini böyle önemli bir günde yalnız bırakmadı.

Turnuvanın ilk gün fikstürü şu şekilde;

1. Maç : Çayyaka - Beşevler
2. Maç : Konuklar - Çamaltı
3. Maç : Doğankaya - Çataloluk

köy takımları olarak belirlendi. Turnuva 17 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalar ile finale yükselecek iki köy takımının belirlenmesi sonrasında 22 Mayıs'ta oynanacak filan karşılaşmasıyla sona erecek.

FOTO GALERİ : 9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı 9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı 9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı 9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

Bu içerik toplam 2061 defa okundu.
Foto Galeri
9. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı