Cide Soğuksu Derneği Futbol Turnuvası

Çengelköy merkezli, Kastamonu Cide Soğuksu Derneğinin düzenlediği geleneksel 7.Futbol Turnuvası Başladı...
08 Nisan 2009, 19:17
Cide Soğuksu Derneği Futbol Turnuvası Dernek Merkezi Çengelköy'de bulunan Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri Derneğinin 7. geleneksel halı saha futbol müsabakaları maçları 05.04.2009 Pazar günü Ümraniye/Dudullu İstanbul Büyükşehir Belediye Tesisleri oynanan maçlarla başladı. Mçların iki ayrı sahada oynandığı turnuvada, altışarlı iki grupta toplam 12 takım katılıyor.

Turnuvanın açılış törenine yoğun ilgi vardı. Turnuvaya katılan takımların taraftarları, yöneticileri, futbolcularıyla ve turnuvaya katılmayan diğer köylerin izleyicileride hem futbol izlemek hem de tanıdık bir sima görebilmek için yoğun ilgi gösterdiler. Yöresel sanatçılarımız Cesur CAN, Bilal ERTUĞRUL, Mevlüt YILMAZ, Orhan CANAYAKIN, Radyo K ve Tempo Tv programcısı Gönül Köşkü Ufuk ACAR da katıldılar. Cide Soğuksu dernek başkanı Mustafa YAVUZ dostluk mesajları verdi ve katılan takımlara başarılar diledi.

Turnuvaya katılan takımlar şunlar;
  • Alayüzspor
  • Beltepespor
  • Beşevlerspor
  • Çatalolukspor
  • Çamaltıspor
  • Çayyakaspor
  • Denizkonakspor
  • Dördülspor
  • Konuklar Mahallesi
  • Pehlivanlıspor
  • Toygarlıspor
  • Uğurluspor

Dernek yöneticileri 2.hafta maçlarının 12.04.2009 pazar günü saat:13.00 da başlayacağı duyururken, hemşehrilerini ve sporseverleri Dudullu Tesislerine davet ettiler.