BEYKOZ YÜŞA HZ.TÜRBE ZİYARETİ

28 Mart 2013, 17:24
BEYKOZ YÜŞA HZ.TÜRBE ZİYARETİ
  • Gösterim Sayısı :
    Bu fotoğraf galerisi toplam 10883 defa görüntülenmiştir.
  • Açıklama :
    KADIN KOLLARI KOMİTESİ BEYKOZ YÜŞA HZ.TÜRBE ZİYARETİ 28.mart 2013 perşembe günü kadın kolları komitesi beykozda bulunan Yüşa Hz. Türbesine gezi düzenlemiştir.Büyük bir topluluğun katıldığı gezimizde çok huzurlu ve eğlenceli dakikalar yaşanmıştır.Keyifli alış-verişler yapıldıktan sonra Kavacıkta bulunan "Bayramoğlu Tuzm.Et Döner" lokantasında öğle yemeği yenilmiş olup saat 16.00' da derneğimize geri dönülmüştür.Bir sonraki gezi durağımız 10 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA günü Okmeydanı DARÜLACEZE ziyareti olup evden ikramlar ve hediyeler götürülecektir.Ayrıca yetkili kişilerin izin vermesi durumunda oradaki yaşlılarımız tarihi belirlenecek olan bir günde derneğimizdede misafir edileceklerdir.Daha ileriki toplantı günlerimizde sürpriz faaliyetler yapılacak olup bayan üyelerimize duyurulur.Haydi bayanlar evde oturmak yok ,faaliyet zamanı.Bütün faaliyetlerimize bayanlar davetlidir
  • Kategori :
  • Link Ver :